Zwitserse witte herder nestverwachting | Metztli

Met uw toestemming plaatsen wij “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag.
Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.


Nestverwachting Zwitserse witte herder Qyra

Op 12 mei 201 is Qyra loops geworden.  Omdat de pups van Qyra en Junaid zo mooie gezonde pups zijn, met een ontzettend leuk karakter, hebben we besloten om Qyra weer te laten dekken door NL CH. Junaid of Reckhem's Castle, NJ. Beide ouders hebben de nodige gezondheidstesten ondergaan (HD, ED, MD, MDR1) en hebben een fokcertificaat.

Oriana Qyra of The White Wolves home
Qyra zwitserse witte herder pups

 

De pups zullen in huiselijke sfeer opgevoed worden. Ze groeien op in de huiskamer met ons gezin, ze worden gesocialiseerd met onze kinderen, honden, bezoek, wandelingetjes, buiten spelen, ritje met de auto,...
De pups worden op vaste tijdstippen ontwormd, gevaccineerd en gechipt en krijgen een gezondheidsverklaring mee van de dierenarts. Er wordt ook een DNA afname gedaan.
Vanaf de geboorte kunnen jullie de pups volgen via foto's, filmpjes,.. . Als ze een maand oud zijn, mogen ze bezoek ontvangen.

Vanaf 8 weken mogen de pups het nest verlaten en krijgen ze een Europees paspoort, stamboom én een puppypakket (voer, nestknuffel,..) mee.